Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Legi Adoptate Azi De Camera Deputatilor

Legi Adoptate Azi De Camera Deputatilor

Potrivit mediafax, acesta a trecut cu 181 de voturi pentru şi 95 de voturi împotrivă şedinţa de miercuri a camerei a avut câteva momente tensionate. Potrivit acestuia, elevii din invatamantul preuniversitar cu predare in limbile minoritatilor nationale vor studia toate disciplinele in limba materna, cu exceptia limbii si.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Votul a fost amânat săptămână trecută, deoarece psd şi alde nu aveau majoritate în camera deputaţilor. Camera deputaților a votat, marți, legea care interzice amplasarea aparatelor radar în locuri de unde nu sunt vizibile pe drumurile publice. Legea pentru modificarea legii 304/2004 privind usr a protestat, marți, în plenul camerei deputaților, la dezbaterea legilor justiției, purtând tricouri care pe spate aveau inscripționate mesajul.

București Camera Deputaţilor A Adoptat Legea Care Interzice Fumatul In Toate Spaţiile Publice Inchise Actualitate
vizitati articolul complet aici : https://www.timpul.md/articol/(bucureti)-camera-deputatilor-a-adoptat-legea-care-interzice-fumatul-in-toate-spatiile-publice-inchise-84654.html
In plus, deputatii au adoptat ieri la legea educatiei si un articol din varianta guvernului, privind invatamantul in limba minoritatilor. Proiectele adoptate tacit de camera deputaţilor urmează să intre în dezbaterea senatului. Camera deputaţilor a adoptat, miercuri, proiectul legii educaţiei.

Proiectul de lege a fost adoptat tacit pe 23 aprilie, fara dezbatere.

Votul a fost amânat săptămână trecută, deoarece psd şi alde nu aveau majoritate în camera deputaţilor. Plenul camerei deputatilor a adoptat proiectul de lege privind functionarea ani. Au negociat cu udmr şi, se.

Legea antifumat a fost adoptata de plenul camerei deputatilor, potrivit unor surse din parlament. Camera deputatilor a adoptat tacit, miercuri, 14 initiative legislative, printre care si proiectul de lege privind desfiintarea sectiei speciale de investigare a magistratilor, scrie agerpres.ro. Camera deputaților a votat, marți, legea care interzice amplasarea aparatelor radar în locuri de unde nu sunt vizibile pe drumurile publice.

Victorie In Camera Deputatilor Pentru Fara Penali Camera Deputatilor A Adoptat Legea Care Le Interzice Penalilor Sa Ocupe Functii Publice Aktual24
vizitati articolul complet aici : https://www.aktual24.ro/victorie-in-camera-deputatilor-pentru-fara-penali-camera-deputatilor-a-adoptat-legea-care-le-interzice-penalilor-sa-ocupe-functii-publice/
Au negociat cu udmr şi, se. Cu unanimitate de voturi, proiectul a fost adoptat de camera deputaților în calitate de for decizional. Camera deputaţilor a adoptat azi pachetul de legi privind achiziţiile publice, la şedinţa de plen fiind prezent şi premierul dacian cioloş.

Iniţiativa legislativă a primit raport de adoptare din partea.

Camera deputatilor a adoptat legea asistentei sociale, cu 168 voturi pentru si 5 impotriva. Potrivit acestuia, elevii din invatamantul preuniversitar cu predare in limbile minoritatilor nationale vor studia toate disciplinele in limba materna, cu exceptia limbii si. Potrivit mediafax, acesta a trecut cu 181 de voturi pentru şi 95 de voturi împotrivă şedinţa de miercuri a camerei a avut câteva momente tensionate.

Cu unanimitate de voturi, proiectul a fost adoptat de camera deputaților în calitate de for decizional. „de menționat sunt amendamentele noastre la proiectul ce prevede. Camera deputatilor a adoptat legea asistentei sociale, cu 168 voturi pentru si 5 impotriva.

Comisiile De Buget Au Adoptat Bugetul Camerei Deputaţilor Mai Mare Decat Cel Prevăzut Iniţial B1 Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.b1.ro/stiri/economic/comisiile-de-buget-au-adoptat-bugetul-camerei-deputatilor-mai-mare-decat-cel-prevazut-initial-70465.html
Proiectul de lege a fost adoptat tacit pe 23 aprilie, fara dezbatere. O serie de acte normative propuse de psd si adoptate azi in camera deputatilor. Camera deputatilor a adoptat tacit, in urma cu patru zile, proiectul de lege privind „autonomia tinutului secuiesc.

3 aprilie 2020 echipa argeș știri 85 views 0 comments camera deputaților a.

Legea adoptată, marți, prevede că poliţiştii rutieri, respectiv poliţiştii de frontieră sunt obligaţi să poarte uniformă cu înscrisuri şi însemne distinctive și constatarea. Au negociat cu udmr şi, se. Camera deputatilor a adoptat tacit, in urma cu patru zile, proiectul de lege privind „autonomia tinutului secuiesc.

Posting Komentar untuk "Legi Adoptate Azi De Camera Deputatilor"