Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Camera Deputatilor Proiect Legea Pensiilor

Camera Deputatilor Proiect Legea Pensiilor

Camera deputaților a votat impozitarea pensiilor speciale mai mari de 7.001 lei cu 85%. Plenul camerei deputaţilor a adoptat, miercuri, proiectul legii sistemului unitar de pensii, cu 193 de voturi pentru, 1 împotrivă şi 14 abţineri.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Camera deputaţilor a adoptat, miercuri, proiectul legii pensiilor, reexaminată ca urmare a deciziei curţii constituţionale, fiind înregistrate 197 voturi ''pentru'', niciun vot ''împotrivă'' şi 70 abţineri. Proiectul pentru impozitarea pensiilor speciale cu până la 85% a fost votat miercuri, aproape în unanimitate de deputați. Senatul și camera deputaților au adoptat, în plenul reunit al parlamentului de miercuri, eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari.

Camera Deputaţilor A Adoptat Proiectul Legii Pensiilor Reexaminată Conform Deciziei Ccr Financial Intelligence
vizitati articolul complet aici : https://financialintelligence.ro/camera-deputatilor-a-adoptat-proiectul-legii-pensiilor-reexaminata-conform-deciziei-ccr/
Plenul camerei deputaţilor a adoptat, miercuri, proiectul legii sistemului unitar de pensii, cu 193 de voturi pentru, 1 împotrivă şi 14 abţineri. Astfel, proiectul privind eliminarea pensiilor de serviciu pentru deputati si senatori,. Camera deputatilor a adoptat, in mod tacit, legea pensiilor speciale pentru primari 12 noi, 2015 obiectiv vocea brailei proiectul prevede ca toti primarii, viceprimarii, presedintii si vicepresedintii de consilii judetene sa incaseze o pensie si jumatate, in plus, pe langa pensia clasica.

Actul normativ se află pe ordinea de zi a plenului, după adoptarea, marţi, în comisiile pentru muncă şi juridică ale camerei deputaţilor, relatează agerpres.

Nicio pensie nu va scădea. Camera deputaţilor a adoptat, marţi, proiectul privind eliminarea pensiilor speciale. Proiectul de lege poate fi accesat aici.

Astfel, proiectul privind eliminarea pensiilor de serviciu pentru deputati si senatori,. Camera deputaţilor a adoptat, marți, în sesiune extraordinară, proiectul de lege privind abrogarea pensiilor speciale, cu 247 voturi pentru, niciun vot contra şi 21 abţineri. Camera deputaților a adoptat un proiect de lege privind pensiile publice un nou proiect de lege a fost adoptat de camera deputaților, în privința sistemului unitar de pensii.

Sindicatul Politistilor Schimbări Majore La Legea Pensiilor Militare Vezi Propuneri
vizitati articolul complet aici : http://sindicatulpolitistilor.ro/comunicate/138-schimbari-majore-la-legea-pensiilor-militare-vezi-propuneri.html
Camera deputaţilor a adoptat, miercuri, proiectul legii pensiilor, reexaminată ca urmare a deciziei curţii constituţionale, fiind înregistrate 197 voturi 'pentru', niciun vot 'împotrivă' şi 70 abţineri. Camera deputaţilor a adoptat, marţi, proiectul privind eliminarea pensiilor speciale. Legea pensiilor a fost adoptată de camera deputaţilor.

Au fost 357 de voturi „pentru şi niciun vot „împotrivă.

Astfel, camera deputatilor are, miercuri, pe ordinea de zi proiectul de lege 292/2019, respectiv propunerea legislativa privind eliminarea pensiilor de serviciu pentru deputati si senatori, judecatori si procurori, personalul auxiliar de specialitate al instantelor judecatoresti si al parchetelor, politisti, functionari publici cu statut. Camera deputaţilor a adoptat, marţi, proiectul privind eliminarea pensiilor speciale. Deputatul psd lia olguţa vasilescu, fost ministru al muncii, care de alftel a iniţiat proiectul, a precizat că modificările aduse au.

Proiectul de lege poate fi accesat aici. Camera deputaţilor a adoptat, decizional, un proiect de lege pentru completarea articolului 107 din legea 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, iniţiativă care aparţine liberalului florin roman şi care reglementează recuperarea pensiilor în urma unor erori materiale, informează news.ro. Proiectul pentru impozitarea pensiilor speciale cu până la 85% a fost votat miercuri, aproape în unanimitate de deputați.

Camera Deputaţilor A Adoptat Proiectul Privind Eliminarea Pensiilor Speciale Agerpres Actualizează Lumea
vizitati articolul complet aici : https://www.agerpres.ro/viata-parlamentara/2020/01/28/camera-deputatilor-a-adoptat-proiectul-privind-eliminarea-pensiilor-speciale--438922
Camera deputatilor a adoptat, in mod tacit, legea pensiilor speciale pentru primari 12 noi, 2015 obiectiv vocea brailei proiectul prevede ca toti primarii, viceprimarii, presedintii si vicepresedintii de consilii judetene sa incaseze o pensie si jumatate, in plus, pe langa pensia clasica. Premierul interimar, gabriel oprea, a susținut, în plenul camerei, că acest act normativ este un gest de solidaritate față de militari. Astfel, proiectul prevede eliminarea pensiilor speciale, cu excepţia pensiilor militarilor şi poliţiştilor.

Plenul camerei deputaţilor a adoptat marţi, cu 267 de voturi 'pentru' şi o abţinere, proiectul de lege care modifică legea pensiilor 263/2010 şi care prevede, printre altele, că pensia de invaliditate poate fi cumulată cu veniturile din activităţi independente, în primul rând cele definite de codul fiscal, între acestea fiind drepturile de autor, de proprietate intelectuală şi drepturile conexe.

Camera deputaţilor a adoptat, marți, în sesiune extraordinară, proiectul de lege privind abrogarea pensiilor speciale, cu 247 voturi pentru, niciun vot contra şi 21 abţineri. Astfel, camera deputatilor are, miercuri, pe ordinea de zi proiectul de lege 292/2019, respectiv propunerea legislativa privind eliminarea pensiilor de serviciu pentru deputati si senatori, judecatori si procurori, personalul auxiliar de specialitate al instantelor judecatoresti si al parchetelor, politisti, functionari publici cu statut. Camera deputatilor va vota, in calitate de for decizional, proiectul de lege initiat de liderul deputatilor pnl, florin roman.

Posting Komentar untuk "Camera Deputatilor Proiect Legea Pensiilor"