Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Adresa Itm Depunere Revisal

Adresa Itm Depunere Revisal

Versiunea 6.0.8 a aplicației revisal poate fi instalată numai dacă există deja pe stația de lucru versiunea 6.0.7 sau nu ați avut nicio altă versiune de revisal instalată anterior. E un program informatic furnizat de inspectoratul de munca care obtibe si centralizeaza datele in legatura cu contractele de munca ale angajatilor din.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Am un singur angajat revisalul se transmite lunar sau doar cand se aduc modoficari la contract. Adresa pentru transmiterea revisal este aceeasi pentru toata tara? Aici puteti gasi un model de adresa de inaintare revisal.

Inspectoratul Teritorial De Muncă Iasi
vizitati articolul complet aici : http://www.itmiasi.ro/
Olograf sau prin sisteme de tehnoredactare. Savesave 111202 model adresa depunere revisal for later. Declatratiile pentru itm se depun lunar sau trimestrial.

Savesave 111202 model adresa depunere revisal for later.

Pentru depunerea registrului general de evidenţă a salariaţilor în format electronic. Completarea si transmiterea revisal.pdf.docx cerere pentru eliberare. Pachet administrare personal (itm, revisal) si salarizare.

Generare.parole@itmconstanta.ro in sediul i.t.m.constanta vor avea acces numai persoanele care au fost programate in vederea ridicarii. Model adresa inaintare depunere revisal. Pentru depunerea registrului general de evidenţă a salariaţilor în format electronic.

Precizări 2019 De La Itm Pentru Angajatorii Care Nu Au Parole Pentru Accesarea On Line A Portalului Inspecției Muncii Reges Cabinetexpert Ro Blog Contabilitate
vizitati articolul complet aici : https://www.cabinetexpert.ro/2019-02-19/precizari-2019-de-la-itm-pentru-angajatorii-care-nu-au-parole-pentru-accesarea-on-line-a-portalului-inspectiei-muncii-reges.html
0 ratings0% found this document useful (0 votes). Pentru depunerea registrului general de evidenţă a salariaţilor în format electronic. Savesave 111202 model adresa depunere revisal for later.

Savesave 111202 model adresa depunere revisal for later.

Am un singur angajat revisalul se transmite lunar sau doar cand se aduc modoficari la contract. Pentru mai multe informatii si detalii nu ezitati sa ma contactati. Model adresa inaintare depunere revisal.

Pachet administrare personal (itm, revisal) si salarizare. Angajatorii care folosesc aplicații proprii de gestiune a salariaților, altele decât revisal, trebuie să. Manualul de utilizare a aplicației 2.

Itm Teleorman
vizitati articolul complet aici : https://inspectiamuncii.ro/web/itm-teleorman
Olograf sau prin sisteme de tehnoredactare. E un program informatic furnizat de inspectoratul de munca care obtibe si centralizeaza datele in legatura cu contractele de munca ale angajatilor din. Generare.parole@itmconstanta.ro in sediul i.t.m.constanta vor avea acces numai persoanele care au fost programate in vederea ridicarii.

_ pentru depunere revisal si solictare parole utilizati exclusiv adresa de mail:

Savesave 111202 model adresa depunere revisal for later. Manualul de utilizare a aplicației 2. Aici puteti gasi un model de adresa de inaintare revisal.

Posting Komentar untuk "Adresa Itm Depunere Revisal"