Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cascada Valul Miresei Acces

Cascada Valul Miresei Acces

Această cascadă este una extrem de spectaculoasă și datorită faptului că apa are o cădere de aproximativ 34 de m și se află la o înălțime de aproximativ 1000 de m. Acest traseu este recomandat pentru orice cai de acces în zona:

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Nu neg că poate acum e interzis accesul cu mașini până acolo, dar când am fost eu erau bine mersi mașinile la baza cascadei, la drum. See more of cascada valul miresei on facebook. Acest traseu este recomandat pentru orice cai de acces în zona:

Idee De Weekend Vizită La Cascada Vălul Miresei Una Dintre Cele Mai Frumoase Cascade Din Romania Foto Cluju Ro
vizitati articolul complet aici : https://cluju.ro/idee-de-weekend-vizita-la-cascada-valul-miresei-una-dintre-cele-mai-frumoase-cascade-din-romania-foto/
Elementul de unicitate al cascadei este dat de caderea de aproximativ 30m a apei , de la o inaltime de aproximativ 1000 metri. See more of cascada valul miresei on facebook. Aflată pe valea stanciului, cascada este la numai 6 km de localitatea răchițele din comuna mărgău, din județul cluj.

Deasupra cascadei, pr oferă acces la vf.

489 likes · 4 talking about this. Răchiţele in cluj, vlădeasa is an uşor drumeţie trail. Vizitati cascada valul miresei si veti decoperi una dintre cele mai spectaculoase caderii ale apei din tara noastra.

Accesul se face din satul răchitele atât pietonal, cât și cu autovehiculul, pe un drum. Cascada vălul miresei atrage mii de turiști în orice perioadă a anului, este unul dintre cele mai atractive locuri din țară. Este situata pe undeva pe langa cluj, la.

Cascada Rachitele Valul Miresei Rachitele Bihor Vladeasa Muntii Apuseni
vizitati articolul complet aici : https://www.welcometoromania.ro/Apuseni/Apuseni_Cascada_Rachitele_r.htm
Accesul la cascadă e facil și se face pe marcajul punct roșu. În cascada vălul miresei, din păcate, nu mai sunt unități disponibile, însă în apropiere din 947 unități alte 926 sunt disponibile. Dar nu am vrut sa va intristez.

Este una dintre cele mai frumoase cascade din țara noastră.

De aici provine numele de vălul miresei. Această cascadă este una extrem de spectaculoasă și datorită faptului că apa are o cădere de aproximativ 34 de m și se află la o înălțime de aproximativ 1000 de m. Cascada vălul miresei ⭐ , romania, cluj:

Photos, address, and phone number, opening hours, photos, and user reviews on yandex.maps. O impresionantă cădere de apă, cu o înălțime totală de peste 30 m, cascada valul miresei sau cascada răchițele reprezintă cel mai popular obiectiv turistic din zonă. 1 cascada răchițele numită și vălul miresei este situată pe valea stanciului, în arealul localității răchițele din comună mărgău, județul cluj.

Cascada Vălul Miresei Recenzii Cluj
vizitati articolul complet aici : https://cluj.com/locatii/cascada-valul-miresei-rachitele/
Cascada valul miresei este o cascada din muntele vladeasa la care se ajunge foarte usor si care impresioneaza prin perdeaua de apa care se scurge dar o sa fie placuta si o sa va ramana in suflet! Este una dintre cele mai frumoase cascade din țara noastră. Cascada valul miresei sau cascada rachitele este cea mai frumoasa cascada din tara noastra si cea mai spectaculoasa.

Cascada valul miresei este o cascada din muntele vladeasa la care se ajunge foarte usor si care impresioneaza prin perdeaua de apa care se scurge dar o sa fie placuta si o sa va ramana in suflet!

Cascada vălul miresei, cunoscută şi sub numele de cascada răchiţele, este situată în versantul estic al masivului vlădeasa, pe valea stanciu, în aria comunei mărgău din judeţul cluj. Aflată pe valea stanciului, cascada este la numai 6 km de localitatea răchițele din comuna mărgău, din județul cluj. Este una dintre cele mai frumoase cascade din țara noastră.

Posting Komentar untuk "Cascada Valul Miresei Acces"